DNS Bouw voor verbouw en onderhoud

Chiqo-Deck

DNS Bouw is tevens leverancier van van nieuw type composiet, genaamd Chiqo-Deck. Dit is gemaakt van bamboevezels en gerecyled plastic en erg sterke materiaal is bestand tegen druk verkeer en alle weersinvloeden, zoals regen steen, zand etc.

Het ruikt en voelt als hout

De producten die wij aanbieden zijn zeer uiteenlopend.

  • vlonderplanken
  • schuttingen
  • tuinhekken
  • picknick tafels
  • vlondertegels diverse maten
  • schuttingen diverse maten en modellen
  • prieelen diverse maten en modellen

Het lijkt, ruikt en voelt hetzefde als hout maar het heeft de houdbaarheid van kunststof.

Chiqo-Deck productinformatie

Chiqo-Deck is een nieuw type composiet gemaakt van gerecycled kunststof en bamboevezels. Deze samenstelling wordt onder een uniek hoge druk en temperatuur samengeperst. Door deze samenstelling zijn onze Chiqo-Deck producten bestand tegen vochtigheid en termieten, ook rotten en barsten de producten niet.

Chiqo-Deck is een veilig, ecologisch verantwoordelijk alternatief voor hardhout. Het hoofd materiaal bestaat uit gerecycled HDPE en bamboevezels. Hierdoor is ons product kleurecht en vormvast. Dit in tegenstelling tot de door veel bouwmarkten aangeboden houtcomposiet die meestal op basis van milieubelastend en goedkope PVC word geproduceerd.

Om constante klantentevredenheid te verzekeren worden alleen de beste grondstoffen ingekocht. Elk product is noest vrij en gelijk in grootte, kleur en lengte. Hierdoor is het zoeken naar het perfecte stuk niet meer nodig.De bamboevezels en het gerecycled plastic is afkomstig van professionele binnenlandse fabrieken.

Garantie

De vlonderplanken van Chiqo-Deck komen met 10-jaar beperkte fabrieksgarantie, deze wordt onder juist gebruik tegen versplintering, verrotting, bederf en termietschade verstrekt. De Chiqo-Deck producten zijn getest door een overheidsorganisatie die een formeel rapport van de test voor de productkwaliteit uitgaf. Chiqo-Deck kan een exemplaar van het testrapport verstrekken indien nodig.

Voor meer informatie over Chiqo-Deck kunt u contact met ons opnemen of via de website Chiqo Deck

Bron: chiqo-deck.nl

 

Helaas kunnen wij niet alle producten afbeelden op deze website. Indien u geïntereseerd bent in één van onze producten vragen wij contact met ons (telefoon: 0187-687554 / 0187664709 ) op te nemen. Wij sturen u dan een uitgebreide prijslijst toe. of komen bij u langs om een vrijblijvende offerte voor u op te maken.